Acasă » 2015 » Noiembrie » 10 » Condensatorul frigorific
23:55
Condensatorul frigorific

Condensatorul frigorific

Condensator - Sau, mai popular cunoscut sub numele de-bobinele de aer, sunt schimbatoare de caldura pentru unitățile de aer condiționat de case, frigidere, congelatoare, si autovehicule.

Acestea sunt realizate din tuburi de fier în formă de serpentină și sudate împreună cu fire de fier distanțate în mod corespunzător.

Compresorul comprimă agentul frigorific gaz în mare căldură și de agent frigorific gaz de înaltă presiune. Ea trece prin bobine de condensare și condensează agentul frigorific lichid. In timpul procesului, căldură este disipată în atmosferă.

Există trei tipuri de unități de condensare. Evaporare Unitatea de tip condensator, aerul racit tip de unitate de condensare, și se răcește apa tipul de unitate de condensare.

Tip prin evaporare - Ansamblul bobina de tip evaporare este găzduit într-o carcasă de oțel cu patru picioare. Suflante forța aerul prin bobine și al evacuărilor la partea de sus a unității.

Tipul cu aer răcit - Bobinele de un aer unitate răcită sunt adăpostite în interiorul unei carcase din oțel cu partea de sus și de jos deschisă. Bobinele sunt răcite prin circulația aerului natural.

Răcire cu apă Tip - Bobinele de o unitate de răcire cu apă este găzduit în interiorul unui cilindru. Apa intră prin conducta de admisie, face circulație în interiorul bobine, și descarcă spre conducta de evacuare.

Unitățile de condensare sunt clasificate în continuare ca tipul cu aripioare statică, tipul static placă, tip static de sârmă, tipul convecție, și aripioare tipul convecție forțată.

Tip aripioare-static - Bobinele de tip static cu aripioare sunt deținute împreună de aripioare foarte subțiri fel ca vaporizator.Aripioarele oferi mai mult zona pentru a transmite caldura in atmosfera.

-Placă static Type - Bobinele de tip static placă sunt sandwich-o carcasă de oțel într-dreptunghiulară, cu patru fundații pentru fixarea unității.

-Wire static Type - Bobinele de tip static de sârmă sunt deținute împreună de fire de oțel drepte, formând o formă rectangulară. Patru plăci de oțel sunt tăiate la bobina în scopuri de fixare.

Convecție Tip - Bobinele de tip convecție sunt închise într-o cutie de oțel de locuințe. Un ventilator este atașat în centru pentru a forța aerul prin bobine.

Aripioare-cald cu convecție forțată de tip - este o unitate de condensare de tip convectie cu un ventilator forțând aerul în bobine să se răcească aparatul.

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

Categorie: reparatii frigidere | Vizualizări: 517 | Adăugat de: Reparatii-Frigidere | Tag-uri: Condensatorul frigorific
Total comentarii : 0
mai multe informaţii
link-uri primare
link-uri secundare
galerie imagini
contact
Phone: 0000.000.000 Email: mariusfrigotehnist@yahoo.com
Adresa:
Bucureşti
Str: Cozla
Nr: 3
Locaţie pe hartă