Acasă » 2015 » Noiembrie » 10 » Congelatorul
23:39
Congelatorul
Congelatorul

Uncongelator este un singur aparat suport care funcționează la o temperatură numai, sub punctul de îngheț, de minus 5 grade Celsius la minus 25 de grade Celsius. Produse proaspete ca pește, carne și altele asemenea pot fi stocate pentru o luna si poate fi mai. Ei folosesc trei tipuri de evaporatoare care se infasoara in jurul pereții laterali pentru a face răcirea, ele sunt de tip placă, tipul raft, și de tipul de aer forțat.

Shell Tip vaporizator

Placă și raft de tip - bobine evaporator de acest tip sunt ștampilate în pereții carcasei de aluminiu interior într-o formă placă sau raft, au venit într-o singură bucată, și are o carcasă de o aiba. Nici un ventilator este în curs de utilizare pe ele, deoarece acestea sunt montate în pereții laterali ai cutiei.

Tip forțată de aer - Acest tip utilizeaza un ventilator în spatele unui panou pentru a forța aerul în bobinele evaporator și

Congelator vaporizatordistribui aerul pe părțile laterale ale compartimentului.Acest tip de unitate are un sistem automat de decongelare, unde apa dezghețată este drenată la fundul unei tigai bază atunci când este încălzit prin bobinele de refulare din compresor, și răcirea primului refrigerent a intra în vaporizator.

Acest tip de congelator foloseste presiune low-spate

compresor pentru a atinge temperatura foarte scăzută, minus 12 de grade Celsius. Pentru a ajunge la temperatura setata, aparatul trebuie să ruleze timp de cel puțin două ore. Să se răcească compresor și previne-l de la peste încălzire, unul sau două ventilatoare de răcire sunt folosite în funcție de model.

Tipul cu aer forțat este împărțită în modelul în poziție verticală și modelul piept. Dimensiunile lor capacitate de poate varia de la 12 la 20 de picioare cubice. Și condensatorii sunt
adăpostite în interiorul carcasei.Ciclul de bază Refrigeration

Agent frigorific gaz din evaporator intră în compresor și acesta este comprimat la viteză mare, agentul frigorific gaz de înaltă presiune intră în unitatea condensator, și căldură este disipată în atmosferă; și condensul de agent frigorific gaz, și se transformă în agent frigorific lichid. Se trece printr-un filtru / uscător unde umiditate, particule mici de fier, și dirts sunt eliminate din sistem, iar acesta intră însupapa de expansiune. Volumul agentului frigorific lichid este controlat, iar presiunea poate fi redusă, a intra în vaporizator în ceață formă. Apoi căldura în interiorul camerei este absorbită și agentul frigorific fierbe și se transformă în gaz. Agentul frigorific fluxurile de gaze la compresor care întregul ciclu se repetă din nou.


NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.


 

Categorie: reparatii frigidere | Vizualizări: 556 | Adăugat de: Reparatii-Frigidere | Tag-uri: congelatorul
Total comentarii : 0
mai multe informaţii
link-uri primare
link-uri secundare
galerie imagini
contact
Phone: 0000.000.000 Email: mariusfrigotehnist@yahoo.com
Adresa:
Bucureşti
Str: Cozla
Nr: 3
Locaţie pe hartă