Acasă » 2015 » Noiembrie » 10 » Filtru uscator frigorific
23:58
Filtru uscator frigorific

Filtru uscator frigorific

Uscatoare de filtrare

Filtru uscator - este un dispozitiv folosit pentru a prinde umezeala, chips-uri mici de metal, și murdărie, în agentul frigorific de la intrarea în sistemul care poate restricționa libera circulație a agentului frigorific în ventilul deaeraj. De fiecare dată când un reparații se desfășoară în dvs. frigider sau congelator, acesta trebuie înlocuit cu unul nou.

Imaginea de pe dreapta ne-a arătat două tipuri de filtru uscator, cel din stânga este pentru "conexiunea ars tub", trebuie să utilizați instrumente evazată să-l instalați; iar cel din dreapta este pentru "lipire conexiune", și trebuie să utilizați o torță pentru a lipire articulațiilor pe scopul de a se conecta.

Poti cumpara filtru / uscator cu sau fara silicagel. Silicagelul absoarbe și capcane umezeala din interiorul sistemului în mod eficient; capcane asemenea murdărie și metal jetoanele în același timp și va împiedica să intre ventilul de expansiune.

Uscatoare de filtrare

Aceste filtru / uscătoare sunt utilizate în aer conditionat.Puteți vedea că dimensiunea lor este mai mare în comparație cu cele folosească de frigidere și congelatoare.Motivul pentru aceasta este faptul că compresorul de aer conditionat functioneaza la mare viteza, si fluxul de agent frigorific este de asemenea mare, de aceea avem nevoie de o mai mare filtru / uscător, în scopul de a găzdui volumul.

Acest filtru de asemenea, vine în două tipuri. Unul pentru "conexiunea tub flare", iar celălalt este pentru "conexiunea de lipire". Preferința mea personală este conexiunea de lipire, pentru că atunci când instalația de aer condiționat este pornit, acesta produce o mulțime de vibrații. Există o șansă, pe termen lung, care să facă legătura evazate va deveni liber, și o scurgere se va întâmpla. Prin urmare, prin lipire articulațiilor, vom sta o bună șansă de a evita problema de scurgere de agent frigorific.

Lega întotdeauna filtrul la un suport puternic, folosind plastic tie-folie pentru a preveni ruperea nedorit a articulațiilor. Sau puteți folosi de etanșare guma sub filtrul și fixați-o ferm. Puteți utiliza, de asemenea cleme și fixați-l pe placa podele.

De fiecare dată când sistemul este deconectat pentru că există o scurgere, sau dacă ați înlocuit un nou compresor, un nou filtru de păr trebuie să fie instalat. Procedând astfel puteți evita probleme inutile, care pot apărea în viitor, cum ar fi dintr-o dată la frigider sau de aer condiționat nu este producătoare de suficient de rece. Sau puteți vedea cireasa de pe evaporator dumneavoastră. Este pentru că filtrul este murdar și agentul frigorific nu poate trece prin. Nu e prea mult de lucru pentru a înlocui una, iar parte este ieftin, așa înlocuiți-l.

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

Categorie: reparatii frigidere | Vizualizări: 524 | Adăugat de: Reparatii-Frigidere | Tag-uri: Filtru uscator frigorific
Total comentarii : 0
mai multe informaţii
link-uri primare
link-uri secundare
galerie imagini
contact
Phone: 0000.000.000 Email: mariusfrigotehnist@yahoo.com
Adresa:
Bucureşti
Str: Cozla
Nr: 3
Locaţie pe hartă