Acasă » 2015 » Noiembrie » 10 » Ghid pentru inlocuirea unui motor compresor frigider
23:33
Ghid pentru inlocuirea unui motor compresor frigider

 

 

Ghid pentru inlocuirea unui motor compresor frigider


Compresor


Compresor - Este"inima" a sistemului de refrigerare. Este o mașină foarte durabil, și dacă dat îngrijire corespunzătoare, acest dispozitiv va dura până la mai mult de 20 de ani. Am un frigider de ani 30, și este încă lovind astăzi.

Când un compresor strică, am rareori am mai reparat. Deoarece unul reparat va costa la fel de mult ca unul nou, si nu va dura mult timp în serviciul.

Cablu de alimentareVom discuta despre metoda compresor-înlocuitor pentru frigider și

congelator procedurile compresor-înlocuire sunt practic aceleași, cu excepția aer conditionat auto.

Cum se face o inlocuire compresor:

1) unitate Scoateți din priză de perete.

2) Scoateți releul de curent de la compresor.


Gauge galerie


3) Conectati galeria ecartament, și conectați furtunul albastru la linia de aspirație, și furtunul roșu la conducta de refulare.

4) În cazul în care sistemul nu are de aspirație și de descărcare de gestiune de servicii supape. Montați noi.Aveți două opțiuni aici, le puteți lipire sau de a folosi "supapa piercing glonț."

Filtru de păr5) Conectați furtunul galben la mașină de reciclare.

6) A deschide albastru și roșu supape de mână multiple.Și a comanda mașina de reciclare, până când tot agentul frigorific este îndepărtat din sistem.

7) Opriți mașină de reciclare. Strânse supape de mână multiple. Și scoateți colectorul de conexiuni.

8) Scoateți filtrul / uscător. Înlocuiți-l cu unul nou.

Compresor de reparare9) Pornește Harta gaze, și se încălzește în comun de aspirație de cupru pentru compresor, până se topește de argint, trage bobina de aspirare departe folosind un nas lung clește.

10) face același lucru pentru îmbinarea descărcare bobina de cupru.

11) Slăbiți piulițele de ancorare. Scoateți compresorul. Pune-l într-un loc sigur.


Lipire Torch


12) O exact același compresor trebuie să fie instalat.Strângeți piulițele de ancorare.

13) de aspirație și refulare Clean tub de cupru cu o perie de curățare tub rotund. Aplică flux de argint pe suprafața.

14) Introduceți tubul de aspirare de cupru în compresor

Freon de gaze

tub de aspirație, și introduceți tubul de cupru de evacuare în tubul de evacuare.

15) tub de cupru de aspirare este întotdeauna mai mare în diametru decât tubul de evacuare de cupru.

16) Punctul torța pe comun, se deplasează un pic în sus și în jos. În cazul în care culoarea este roșie, se aplică argintul la

Pompă de vid

articulațiilor. Să curgă argintul tot în jurul. Mutați lanterna în sus și în jos până când se face un joint bun.Face același lucru pe ambele părți.

17) Aplicați haine ude pe articulații fierbinte. Când este frig. Cârlig galeria. Furtunul albastru la vana de serviciu de aspirație, și furtunul roșu la vana de serviciu de descărcare de gestiune.


Clampmeter


18) Conectați furtunul galben la pompa de vid.Conectați cablul de alimentare la priza de perete.

19) A deschide mâna varietate supape tot drumul pentru furtun albastru și roșu.

20) Porniți pompa de vid, și rulați-l timp de cel puțin 1 oră. Este necesar pentru a elimina toate umiditate, murdărie,

piese de metal din sistemul înainte de încărcare nou agent frigorific. Dacă acestea nu sunt eliminate, ei se vor întoarce în cele din urmă acide și va deteriora compresorul nou instalat.

21) După 1 oră, supape aproape de utilaje atât roșu și albastru. Opriți pompa de vid, și deconectați de la priză.


22) Scoateți pompa. Și instalați furtunul galben la un cilindru de agent frigorific. Compresor vechi vă va spune ce fel de agent frigorific pentru a utiliza.

23) supapă de agent frigorific deschis. Curăța furtunul galben primul pentru a scăpa de aer. Deschideți supapa de albastru încet, și urmăriți presiunea în creștere încet pe ecartamentul compus.

24) Atunci când ajunge la 30 bari, închideți robinetul de mână albastru.

25) Folosiți-apă cu săpun și începe căutarea pentru scurgeri de pe articulații sudate. Dacă aveți un detector de scurgere electronic,-l folosească.

26) Când totul este în regulă, conectați releu de curent la compresor, și conectați cablul de alimentare la o priză de perete.

27) Fixați o clampmeter pe una din linia de alimentare a compresorului. Setați citirea la amperi.

28) Cu funcționare compresor, ceas acul a gabaritului compus. Aceasta ar trebui să înceapă să meargă în jos.

29) Acum ar trebui să auzi un șuierat de sunet în interiorul compartimentului congelator dumneavoastră.


30) Continuați adăugarea de agent frigorific până când veți avea o lectură de 6-8 kPa pe partea de joasă și 175 kPa pe partea de mare pentru un frigider; 0-2 psig pe partea de joasă și 175 kPa pe partea de mare pentru un congelator; și 65-69 kPa pe partea de joasă și 275-296 kPa pe partea de mare pentru aparate de aer condiționat fereastră.

31) Uita-te la citirea amperi timp ce compresorul funcționează. Mai mult frigorific adăugați, cu atât mai mare lectură amperi te. "Tu trebuie să urmeze cu strictețe specificațiile producătorului."

32) Nu încărcați peste compresorul cu agent frigorific gândindu-se că mai agentul frigorific are mai rece va fi.Aceasta este o informație greșită și va crește doar sarcina curentă a compresorului și a scurta durata de viață utilă.

33) După 30 de minute de funcționare, și totul este OK, închideți robinetul rezervorului de agent frigorific. Și deconectați toate furtunurile 3. Sigiliu valve de servicii cu propria lor capac. Asigurați-vă că există un cauciuc o-ring în interiorul capacului înainte de plafonarea.Compresor dumneavoastră este acum de bun ca noi. Și nu a fost atât de dificil de a face o inlocuire compresor după toate. Dreapta?Amintiți-vă, întotdeauna da cel puțin o distanță minimă de 3 inch la partea din spate a frigiderului și perete. Furniza programat întreținere preventivă pentru frigider și congelator dumneavoastră, și noul compresor ar trebui să dureze un timp foarte lung.

 

 

un timp foarte lung.

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

Categorie: reparatii frigidere | Vizualizări: 1114 | Adăugat de: Reparatii-Frigidere | Tag-uri: inlocuire compresor frigider, inlocuire motor frigider
Total comentarii : 0
mai multe informaţii
link-uri primare
link-uri secundare
galerie imagini
contact
Phone: 0000.000.000 Email: mariusfrigotehnist@yahoo.com
Adresa:
Bucureşti
Str: Cozla
Nr: 3
Locaţie pe hartă