Acasă » 2015 » Noiembrie » 10 » Sfaturi preventive de intretinere a frigiderului
23:43
Sfaturi preventive de intretinere a frigiderului

Sfaturi preventive de intretinere a frigiderului

Curatare frigider

Frigider de întreținere preventivă - Obiectivul principal al unei întreținere preventivă este de a evita eșecul unui aparat, și prelungi durata de viață de lucru a acestuia. Un frigider este unul dintre cel mai greu lucru a aparatului în casa noastră. Acesta este zi și noapte de muncă, precum și 365 de zile pe an, fără a lua o pauză. În afară de păstrarea alimentele noastre, ne-a furnizat, de asemenea, este tot un fel de băuturi reci vrem tot timpul!

Dar puțină atenție se acordă o. Din momentul în care a fost livrat la casa noastră, ne-am l conectați și să uitați despre el, ca și în cazul în care nu există deloc. Dar atunci când nu se răcească modul în care aceasta folosit pentru a fi, e timpul am realizat că, fără frigider, viețile noastre vor fi foarte mult diferite, și vom începe să intre în panică!

Următoarele sunt pașii recomandate care trebuie luate în acest întreținere.

Deconectați Meciul de la priza de alimentare.

 1. Mutați Meciul spre tine, astfel că nu va fi suficient spatiu la spate pentru a curăța unitatea condensator.

 2. Scoateți toate conținutul din congelator și compartimentul ref.Pune-l deoparte.

 3. Scoateți toate tăvile din interiorul compartimentului ref. Curățați-le.

 4. Pentru a decongela rapid, utilizați un ventilator electric de 16 inch și se confruntă cu congelator. Aprinde-l.

 5. Nu utilizați niciodată orice metal ascuțit sau lama in indepartarea gheață acumulată în compartimentul congelator. Sanse sunt, veți puncție bobina vaporizatorului, iar mare necaz este în fața ta!

 6. Utilizați o cârpă umedă curată; ștergeți congelator și ușa curat.Face același lucru la compartimentul ref, și ușa.

 7. Inmuiati carpa curata in apa cu detergent diluat, elimina excesul de lichid. Curățați congelator și compartimentul ref. Până când toate petele și sânge sunt eliminate.

 8. Curățați-l cu apă detergent din nou, până când miroase curat si arata foarte curat. Urmați-l cu apă curată și uscată finală curată.

 9. Obține o pensula de 3 inch și perie de curățat condensatorul din spatele Meciul. Scoateți toate panzele de paianjen si praful care se acumulează pe bobinele.

 10. Scoateți tava de scurgere de deasupra compresorului, și scoateți conținutul, și curățați-l bine. Reveni tava de scurgere. Trebuie avut grijă la curățarea zonei din jurul compresorului. Aer comprimat este bun pentru acest job.

 11. A reveni toate pește congelat și carne în congelator la, și alimentele, băuturile, și legume în ref.

 12. Curățați exteriorul Meciul. Nu folosiți niciodată o cârpă abrazive în acest acest loc de munca, sau va zgâria vopseaua frumoasa.Reveni Meciul de introducere original.

 13. Poziționați termostatul tot drumul la maxim, conectați cablul de alimentare, și a alerga Meciul pentru o zi. A doua zi, pentru a regla termostatul în poziția de mijloc. Nu uitați să faceți acest lucru!

 14. Ține evidența întreținerea periodică. Și a pus la partea din spate a frigiderului.

O întreținere preventivă lunară este necesar. Face asta religios și ne va oferi o companie de viață lungă de mâncare bună și băuturi reci gustoase tot timpul!

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

Categorie: reparatii frigidere | Vizualizări: 408 | Adăugat de: Reparatii-Frigidere | Tag-uri: intretinerea frigiderului
Total comentarii : 0
mai multe informaţii
link-uri primare
link-uri secundare
galerie imagini
contact
Phone: 0000.000.000 Email: mariusfrigotehnist@yahoo.com
Adresa:
Bucureşti
Str: Cozla
Nr: 3
Locaţie pe hartă