Acasă » 2015 » Noiembrie » 11 » Valva de expansiune
00:01
Valva de expansiune

Valva de expansiune

Extinderea Valve - Se controlează debitul agentului frigorific.Presiune înaltă, temperatură înaltă a agentului frigorific lichid provenind din condensatorul este transforme într-o presiune scăzută, la temperatură scăzută a agentului frigorific lichid înainte de intrarea în vaporizator.

Cele mai multe de aer casa-hold conditionat, frigidere, congelatoare, si foloseste tuburi mici de cupru numit tub capilar pentru a limita fluxul de agent frigorific lichid. Acest tub capilar de cupru este un dispozitiv de limitare de agent frigorific lichid.

Este necesar ca agentul frigorific lichid intră în serpentina vaporizatorului într-o stare de agent frigorific scăzută lichid sub presiune. Când este absorbit de căldură agentul frigorific lichid fierbe și se transformă în gaz.

Numai refrigerant gaz este permis să intre în compresor. Deoarece gaz poate fi comprimat și lichid nu se poate.

Există cinci tipuri de valve de expansiune. Tipul tub capilar, tipul automat de expansiune, de tipul de expansiune termostatic, pesimiste tipul de expansiune float, iar mare parte de tipul de expansiune float.

Tipul tub capilar este alcătuit dintr-un tub mic din cupru cu diametru de gaură de la 1 mm variind până la 3 mm.

Lungimea lor poate fi 8 la 12 de picioare, și servește ca o supapă de limitare constantă a fluxului de agent frigorific din condensator la evaporator.

Se lipire sau se înfășoare în jurul tubului de aspirație cupru de la priza de vaporizator la compresor. Schimb de căldură are loc aici.

Capilar Tube

Tipul automat de expansiune sau AEV, controla fluxul agentului frigorific lichid de deschidere și închidere a supapei de joasă o reglare a presiunii. O ceață de agent frigorific este pulverizat în vaporizator.

Supapă automată de expansiune

Termostatică tip de expansiune sau TXV sau TX, este o componentă de refrigerare care controlează cantitatea de curgere de agent frigorific prin semnalul trimis de becul de detectare care este atașat la ieșirea din vaporizator, și să dea instrucțiuni privind deschiderea și închiderea supapei în orificiul de intrare a vaporizatorului.

Termostatic ventilul de aeraj

Scăzut de tipul de expansiune flotor parte foloseste o bobina de răcire cu aripioare pentru a controla supapa din interiorul supapei. Acesta susține nivel constant al agentului frigorific în vaporizator.

Side scăzut Float Extinderea Valve

Partea de inalta tip de expansiune float este foarte mult la fel cu nivelul de tipul float parte, cu excepția păstrează vaporizatorul inundate cu agent frigorific lichid.

Începutul paginii

Mare Side Float Extinderea Valve

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

Categorie: reparatii frigidere | Vizualizări: 641 | Adăugat de: Reparatii-Frigidere | Tag-uri: valva expansiune
Total comentarii : 0
mai multe informaţii
link-uri primare
link-uri secundare
galerie imagini
contact
Phone: 0000.000.000 Email: mariusfrigotehnist@yahoo.com
Adresa:
Bucureşti
Str: Cozla
Nr: 3
Locaţie pe hartă