Acasă » 2015 » Noiembrie » 10 » Vaporizaror frigider
23:50
Vaporizaror frigider

Vaporizaror frigider

Evaporator - de două uși Frigidere nu-îngheț sunt realizate din bobine de tuburi de aluminiu. Ele pot fi găsite sub, sau la partea din spate a compartimentului congelator.

Acest bobine de aluminiu absorbi căldura din interiorul congelatorului și frigider, precum și schimbarea frigorific lichid în gaz. Noi numim această evaporare.

Evaporator Coil

De mai sus este o imagine a două uși nu-îngheț frigider evaporare bobina.

Aceasta este parte a sistemului care agentul frigorific lichid este transformat în gaz de absorbția de căldură. Bobinele pot fi clasificate în două tipuri, tipul inundate și de tipul uscat.

Tipul inundat folosește un acumulator deasupra bobina pentru a stoca agentul frigorific lichid, astfel încât acumulatorul este întotdeauna plin.

Congelator vaporizator

Tip uscat nu este într-adevăr uscat, cu excepția faptului că sistemul permite doar suficient ceață agent frigorific lichid să intre bobinele, și să fie complet evaporat atunci când ajunge la capătul tubului. Agentul frigorific paraseste tubul în formă de gaz, o numim într-o stare uscată.

Deoarece bobinele sunt realizate din aluminiu, precauție trebuie să fie făcute de fiecare dată când decongelați frigider. Nu folosiți gheață pentru a alege cip de pe gheață, uneori ne puncție bobinele,

și în afară de a fi foarte delicat pentru a repara gaura puncție, trebuie să eliminați întreg locuințe congelator pentru a expune bobinele. Acest tip de reparare este foarte costisitoare, uneori este mai ieftin să cumpere o nouă unitate. Noi nu vrem acest fel de probleme.

Masina vaporizator

Bobine de evaporare au dimensiuni și forme diferite. Avem tipul cu aripioare în care aripioarele din aluminiu sunt ambalate foarte strâns în tuburi.Aripioarele din aluminiu crește transferul de căldură foarte eficient.

De mai sus este o selecție de evaporatoare auto. Ele sunt instalate în fața veveriță în cușcă ventilatorul din interiorul habitaclului.

Shell Tip vaporizator

Apoi avem tipul coajă. În cazul în care bobinele sunt încorporate sau înfășurați în jurul carcasei de aluminiu congelator. Avem, de asemenea tipul de perete, în cazul în care bobinele sunt plasate pe pereții carcasei congelator. În cele din urmă, avem tipul raft, în cazul în care unitățile sunt stivă până una după alta ca un raft. Un exemplu de bobine frigorifice poate fi văzut mai sus.

Split Tip vaporizator

De mai sus este o bobină evaporarea unui tip ruptură de aer conditionat acasă.

Acesta este un tip de aripioare și se absoarbe foarte eficient căldura de o cameră. Unitatea este instalat pe partea de sus a unui veveriță în cușcă fan, este, de asemenea numit un ventilator, dar punct de vedere tehnic este numit un fan sirocco.

Ventilatorul are aceeasi latime cu evaporatorul, și ambele sunt adăpostite într-o carcasă din material plastic cu placa electronica de control de circuit.

Atâta timp cât unitatea se execută în mod continuu, și este dat un întreținere preventivă programată, este de gând să vă servi pentru o lungă perioadă de timp.

Dar, de îndată ce vă opriți utiliza acest aparat, și a pus-o într-un depozit, bobina va dezvolta gauri pini. Cel puțin l opereze o dată pe săptămână timp de o oră. Doar un memento pentru toti cei care te proprietarii!

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

Categorie: reparatii frigidere | Vizualizări: 584 | Adăugat de: Reparatii-Frigidere | Tag-uri: vaporizator frigider
Total comentarii : 0
mai multe informaţii
link-uri primare
link-uri secundare
galerie imagini
contact
Phone: 0000.000.000 Email: mariusfrigotehnist@yahoo.com
Adresa:
Bucureşti
Str: Cozla
Nr: 3
Locaţie pe hartă